تورتة الكنافة بالشيكولاتة
![صورة](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjn0e0a3qyaE8jXeMpWI3dRWL1pb21TNQ5DoJFGOfc6k0MPUn4AA7Z7giLWcoGf0Bw0PuZ85_8Lis5W0rrF4eGkpBe5sAih83UWB2HsE49R30VPyrtQjST7JV5ovoj9hvxvZpfSZN-bVe3T/s640/_%25D8%25B2_%25C3%25AA___%25D8%25B2_%25D8%25B1+_%25D8%25AF___%25C3%25A2___%25D8%25AF___%25D8%25B1+_%25D8%25B0_%25D8%25AF_____%25C3%25A8_%25C3%25A2_%25C3%25AA___%25D8%25AF_%25D8%25B2_%25D8%25B1+_%25C3%25AA_%25C3%25A2___%25C3%25A8_%25C3%25A0_%25D8%25B1+_%25D8%25AF___%25D8%25B0___%25C2%25BB_%25C3%25A9-min.jpg)
المكونات كنافة كمية حسب الرغبة شيكولاتة كور كريمة بندق شيكولاتة سايحة العسل : 2 كوب سكر 1 كوب ماء 1 عدد ليمون 1 باكت فانيليا ------------ --------- -------- -------------------- طريقة التحضير نضع السمن السائح علي الكنافة ثم تفرد الكنافة علي الصينية . تخبز الكنافة في فرن ساخنة علي حرارة 180 درجة حتي احمرار الوجه . نقوم بعمل طبقات من الكنافة. نقوم بعمل العسل ويصب علي الكنافة . ونحشي بين هذة الطبقات بكريمة البندق ثم تزين بوضع كور الشيكولاتة من الجوانب باستخدام الشيكولاتة السايحه وبالهنا والشفا . ------------ --------- -------- -------------------- للمزيد من الوصفات تابعنا